30/07/2019 30/07/2019 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο είχε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα την διήμερη επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο. Ο Πρωθυπουργός δώρισε στον Μακαριώτατο μία αργυρή πλάκα, στην οποία αναγράφεται ο Παύλειος ύμνος της αγάπης, ενώ ο Μακαριώτατος προσέφερε στον κ. Μητσοτάκη ένα αργυρό δίσκο, που απεικονίζει τους αποστόλους Παύλο...
30 Ιουλίου, 2019 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2019 - 11:53

Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο Κ. Μητσοτάκης

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο Κ. Μητσοτάκης

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο είχε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα την διήμερη επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο.

Ο Πρωθυπουργός δώρισε στον Μακαριώτατο μία αργυρή πλάκα, στην οποία αναγράφεται ο Παύλειος ύμνος της αγάπης, ενώ ο Μακαριώτατος προσέφερε στον κ. Μητσοτάκη ένα αργυρό δίσκο, που απεικονίζει τους αποστόλους Παύλο και Βαρνάβα, ως τους ιδρυτές της Εκκλησίας της Κύπρου.

Μετά την συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

Ακολούθως, ο Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα και τον Τύμβο Μακεδονίτισσας, όπου και κατάθεσε στεφάνια.

Στη συνέχεια, θα επισκεφτεί την ΕΛΔΥΚ, στην Μαλούντα, τελευταίος σταθμός της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΑΑΡ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων