23/05/2023 23/05/2023 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο είχε σήμερα το πρωί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο κ. Σχοινάς και δύο ακόμη Επίτροποι της ΕΕ βρίσκονται από χθες στην Κύπρο για σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους και φορείς. Μεταξύ αυτών  ήταν και ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας...
23 Μαΐου, 2023 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 14:41

Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο είχε σήμερα το πρωί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο κ. Σχοινάς και δύο ακόμη Επίτροποι της ΕΕ βρίσκονται από χθες στην Κύπρο για σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους και φορείς. Μεταξύ αυτών  ήταν και ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου ο οποίος υποδέχθηκε τον κ. Σχοινά σε εγκάρδιο κλίμα, όπως άλλωστε έγραψε και ο ίδιος ο Επίτροπος στο twitter λίγο μετά τη συνάντηση.

Ο διάλογος των δύο πλευρών επικεντρώθηκε σε θέματα της επικαιρότητας με τον κ. Σχοινά να σημειώνει στην ανάρτησή του ότι: “Προτεραιότητα μας και νομικά κατοχυρωμένος στη Συνθήκη της ΕΕ ο ανοικτός, διαφανής και τακτικός διάλογος με τις Εκκλησίες και τους θρησκευτικούς ηγέτες”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων