14/10/2021 14/10/2021 Την επιβεβαίωση των ήδη αγαστών σχέσεων αλλά και την περαιτέρω αναβάθμιση και ενδυνάμωση αυτών ανάμεσα στην Εκκλησία της Κύπρου και την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο επανέλαβαν στη διάρκεια συνάντησής τους σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Χρυσόστομος και ο νέος πρέσβης της Ελλάδας...
14 Οκτωβρίου, 2021 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2021 - 20:56

Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο νέος Πρέσβης της Ελλάδας

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου ο νέος Πρέσβης της Ελλάδας

Την επιβεβαίωση των ήδη αγαστών σχέσεων αλλά και την περαιτέρω αναβάθμιση και ενδυνάμωση αυτών ανάμεσα στην Εκκλησία της Κύπρου και την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο επανέλαβαν στη διάρκεια συνάντησής τους σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Χρυσόστομος και ο νέος πρέσβης της Ελλάδας κ. Ιωάννης Παπαμελετίου.

Ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε στο γραφείο του, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τον νέο πρέσβη της Ελλάδας, ο οποίος μόλις δύο εβδομάδες προηγουμένως είχε επιδώσει τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Κατά τη συνάντηση αυτή, η οποία είναι η πρώτη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Παπαμελετίου αντάλλαξε απόψεις με τον Μακαριώτατο σχετικά με εθνικά θέματα καθώς επίσης και για την τρέχουσα πολιτική και θρησκευτική κατάσταση της Κύπρου.

Στο τέλος έγινε ανταλλαγή δώρων και ακολούθησε γεύμα προς τιμήν του νέου Πρέσβη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων