26/01/2023 04/02/2023 Συνάντηση και γεύμα εργασίας με εκπροσώπους του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023. Συγκεκριμένα, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου δέχτηκε στην Αρχιεπισκοπή τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Μελάθρου Αντώνη Χαραλάμπους και τον εκπρόσωπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στο Μέλαθρον Σπύρο Μαραγκό με τους οποίους...
26 Ιανουαρίου, 2023 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2023 - 22:13

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με εκπροσώπους του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με εκπροσώπους του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Συνάντηση και γεύμα εργασίας με εκπροσώπους του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου δέχτηκε στην Αρχιεπισκοπή τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Μελάθρου Αντώνη Χαραλάμπους και τον εκπρόσωπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στο Μέλαθρον Σπύρο Μαραγκό με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει σειρά θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία των πολιτών γενικότερα και ζητήματα σχετικά με το Μέλαθρον Αγωνιστών, ειδικότερα.

Οι κύριοι Χαραλάμπους και Μαραγκός, δώρισαν στον Μακαριώτατο πίνακα από τον απελευθερωτικό αγώνα του 1955-59.

Ως γνωστόν, το Μέλαθρον λειτουργεί από τον Απρίλιο του 1995 και σ’ αυτό έχουν αναπτυχθεί σταδιακά ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αποτελώντας σήμερα ένα σύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης άριστα εξοπλισμένο με εξειδικευμένα μηχανήματα και στελεχωμένο με έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

(Πηγή: cyprustimes.com)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων