04/10/2023 04/10/2023 Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, συνάντηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων (ΠΟΠ). Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τις πολύτεκνες οικογένειες καθώς και το μείζον πρόβλημα με το δημογραφικό ζήτημα...
04 Οκτωβρίου, 2023 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2023 - 20:07

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, συνάντηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων (ΠΟΠ).

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες.

Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τις πολύτεκνες οικογένειες καθώς και το μείζον πρόβλημα με το δημογραφικό ζήτημα της Κύπρου. Η συνάντηση έγινε μέσα σε εγκάρδια ατμόσφαιρα και από την συζήτηση διαφάνηκε μια απόλυτη συμφωνία τόσο στο ζήτημα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες καθώς και οι λύσεις που μπορούν άμεσα να βρουν εφαρμογή.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων, επαναβεβαίωσε την στήριξη της Εκκλησίας της Κύπρου προς τις πολύτεκνες οικογένειες και εξέφρασε την επιθυμία όπως στην επικείμενη συνάντηση της Οργάνωσης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Νίκο Χριστοδουλίδη παραστεί και ο ίδιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων