22/07/2021 22/07/2021 Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, συνοδευόμενο από τον Διοικητή τής Ελληνικής Δυνάμεως Κύπρου (ΕΛ.ΔΥ.Κ.) Συνταγματάρχη Πεζικού Στυλιανό Τίνανα, υποδέχθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021. Ο κ. Στεφανής πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο με την ευκαιρία της μαύρης επετείου της εισβολής του...
22 Ιουλίου, 2021 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 12:05

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, συνοδευόμενο από τον Διοικητή τής Ελληνικής Δυνάμεως Κύπρου (ΕΛ.ΔΥ.Κ.) Συνταγματάρχη Πεζικού Στυλιανό Τίνανα, υποδέχθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021.

Ο κ. Στεφανής πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο με την ευκαιρία της μαύρης επετείου της εισβολής του 1974.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, ο Μακαριώτατος και ο Υφυπουργός αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς για το Εθνικό πρόβλημα καθώς επίσης και για ζητήματα που αφορούν στις καλές σχέσεις και την ομαλή συνεργασία Κύπρου και Ελλάδας.

Τέλος, ο Μακαριώτατος δώρισε στον Υφυπουργό μία αργυρή παράσταση με τον Απόστολο Παύλο να ευαγγελίζεται τον χριστιανισμό στην Πάφο, ενώπιον του ανθυπάτου Σεργίου Παύλου και ο Υφυπουργός προσέφερε στον Μακαριώτατο τον θυρεό τής Εθνικής Αμύνης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων