09/06/2023 13/06/2023 Κρίσιμες αποφάσεις για ζητήματα που απασχολούν τη κοινή γνώμη αναμένεται να λάβει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου την ερχόμενη βδομάδα. Συγκεκριμένα, η Ιερά Σύνοδος θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη στις 13 Ιουνίου 2023 προκειμένου να λάβει αποφάσεις μεταξύ άλλων για τα θέματα άρσης της αργίας του Αρχιμανδρίτη Παγκράτιου Μερακλή και άρσης του αφορισμού του...
09 Ιουνίου, 2023 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023 - 10:45

Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου την Τρίτη 13 Ιουνίου

Διαδώστε:
Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου την Τρίτη 13 Ιουνίου

Κρίσιμες αποφάσεις για ζητήματα που απασχολούν τη κοινή γνώμη αναμένεται να λάβει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου την ερχόμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, η Ιερά Σύνοδος θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη στις 13 Ιουνίου 2023 προκειμένου να λάβει αποφάσεις μεταξύ άλλων για τα θέματα άρσης της αργίας του Αρχιμανδρίτη Παγκράτιου Μερακλή και άρσης του αφορισμού του θεολόγου Ανδρέα Πιτσιλλίδη, καθώς και το θέμα του καταδικασμένου Μητροπολίτη πρώην Κιτίου κ. Χρυσόστομο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων