13/07/2023 13/07/2023 Συνέρχεται σήμερα στις 10:00 η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, η οποία θα εξετάσει ξανά τα ζητήματα του εν αργία διατελούντος Αρχιμανδρίτη Παγκράτιου Μερακλή και του αφορισμένου Θεολόγου Ανδρέα Πιτσιλλίδη. Υπενθυμίζεται ότι πρόσκληση για να παρευρεθούν ενώπιον της σημερινής Ιεράς Συνόδου έλαβαν προ ημερών οι Παγκράτιος Μερακλής και Ανδρέας Πιτσιλλίδης ώστε να εξεταστούν οι...
13 Ιουλίου, 2023 - 10:50

Συνεδριάζει σήμερα η Ιερά Σύνοδος Εκκλησίας της Κύπρου

Διαδώστε:
Συνεδριάζει σήμερα η Ιερά Σύνοδος Εκκλησίας της Κύπρου

Συνέρχεται σήμερα στις 10:00 η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, η οποία θα εξετάσει ξανά τα ζητήματα του εν αργία διατελούντος Αρχιμανδρίτη Παγκράτιου Μερακλή και του αφορισμένου Θεολόγου Ανδρέα Πιτσιλλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσκληση για να παρευρεθούν ενώπιον της σημερινής Ιεράς Συνόδου έλαβαν προ ημερών οι Παγκράτιος Μερακλής και Ανδρέας Πιτσιλλίδης ώστε να εξεταστούν οι δύο υποθέσεις και να μπει «τέλος», σε δύο θέματα που εκκρεμούν εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης απάντησαν θετικά και αναμένεται να παρευρεθούν αυτοπρόσωπος, τόσο ο Παγκράτιος Μερακλής, όσο και ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων