04/09/2021 05/09/2021 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Ελεούσας Γενάγρων, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Γενάγρων και όλα τα οργανωμένα σύνολα, καλούν τους εκτοπισμένους συγχωριανούς να συμμετάσχουν στην πανήγυρη του Γενεσίου της Θεοτόκου, στον ιερό ναό Παναγίας Μακεδονιτίσσης. Την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, στις 6:30 μ.μ. θα τελεστεί...
04 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2021 - 1:05

Τα Γέναγρα θα εορτάσουν το Γενέσιο της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Τα Γέναγρα θα εορτάσουν το Γενέσιο της Θεοτόκου

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Ελεούσας Γενάγρων, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Γενάγρων και όλα τα οργανωμένα σύνολα, καλούν τους εκτοπισμένους συγχωριανούς να συμμετάσχουν στην πανήγυρη του Γενεσίου της Θεοτόκου, στον ιερό ναό Παναγίας Μακεδονιτίσσης.

Την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, στις 6:30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, ο οποίος θα κηρύξει και το θείο λόγο.

Την επομένη, Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον ίδιο ιερό ναό.

Μπορούν όσοι επιθυμούν να προσφέρουν άρτους και κόλλυβα για τις εορτές και τα μνημόσυνα.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Εκκλησιαστική Επιτροπή στο τηλ. 99523453.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων