08/09/2021 08/09/2021 Τελεσίγραφο στον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο αναμένεται να δώσει ενώπιον των μελών της Ιεράς Συνόδου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, σύμφωνα με πηγές του Alpha Κύπρου.  Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος θα προειδοποιήσει τον Μητροπολίτη Μόρφου πως αν δεν σταματήσει τα πύρινα κηρύγματα του κατά των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, θα διακόψει την χορηγία για κάλυψη των μισθών ιερωμένων στην...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 21:32

Τελεσίγραφο σε Μητροπολίτη Μόρφου από τον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Τελεσίγραφο σε Μητροπολίτη Μόρφου από τον Αρχιεπίσκοπο

Τελεσίγραφο στον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο αναμένεται να δώσει ενώπιον των μελών της Ιεράς Συνόδου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, σύμφωνα με πηγές του Alpha Κύπρου.  Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος θα προειδοποιήσει τον Μητροπολίτη Μόρφου πως αν δεν σταματήσει τα πύρινα κηρύγματα του κατά των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, θα διακόψει την χορηγία για κάλυψη των μισθών ιερωμένων στην μητροπολιτική περιφέρεια Μόρφου.

Κύκλοι της Ιεράς Συνόδου, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, εκτιμούν πως οι Ιεράρχες δεν θα λάβουν συγκεκριμένες αποφάσεις κατά του Μόρφου, καθώς μερίδα Μητροπολιτών εκτιμά πως το θέμα δεν μπορεί να λυθεί με απειλές και ποινές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων