30/12/2019 30/12/2019 Ο Δήμος Αγλαντζιάς και οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς και Αποστόλου Ανδρέου Πλατύ, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία προσκαλούν τους δημότες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Λευκωσίας στον καθαγιασμό των υδάτων στη Λίμνη του Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσης την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.  Θα προηγηθεί ο Όρθρος, Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός...
30 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2019 - 10:37

Θεοφάνεια 2020 στη Λίμνη Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσης

Διαδώστε:
Θεοφάνεια 2020 στη Λίμνη Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσης

Ο Δήμος Αγλαντζιάς και οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς και Αποστόλου Ανδρέου Πλατύ, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία προσκαλούν τους δημότες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Λευκωσίας στον καθαγιασμό των υδάτων στη Λίμνη του Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσης την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020. 

Θα προηγηθεί ο Όρθρος, Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός στις Ενορίες του Δήμου Αγλαντζιάς.

Εφέτος επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στο Πλατύ, προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Στις 11.00 θα ξεκινήσει η πομπή από την Αγία Βαρβάρα προς την εξέδρα για την τελετή της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού και τον καθαγιασμό των υδάτων στη Λίμνη του Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων