31/01/2019 31/01/2019 Την Υπαπαντή του Κυρίου  εορτάζουν όπως ανακοίνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Χαρδακιωτίσσης Κυθρέας, ο Δήμος Κυθρέας, το Σωματείο «Οι Χύτροι» και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κυθρέας, εορτή της Εκκλησίας της Παναγίας Χαρδακιωτίσσης και προσκαλούν τους Κυθρεώτες και όλους της Χριστιανούς στην πανήγυρη. Την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 4:30 μ.μ., θα...
31 Ιανουαρίου, 2019 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2019 - 10:42

Την Υπαπαντή του Κυρίου εορτάζουν οι πρόσφυγες της Κυθρέας

Διαδώστε:
Την Υπαπαντή του Κυρίου εορτάζουν οι πρόσφυγες της Κυθρέας

Την Υπαπαντή του Κυρίου  εορτάζουν όπως ανακοίνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Χαρδακιωτίσσης Κυθρέας, ο Δήμος Κυθρέας, το Σωματείο «Οι Χύτροι» και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κυθρέας, εορτή της Εκκλησίας της Παναγίας Χαρδακιωτίσσης και προσκαλούν τους Κυθρεώτες και όλους της Χριστιανούς στην πανήγυρη.

Την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 4:30 μ.μ., θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός, της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου και της Παναγίας της Οδηγήτριας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Ακολούθως, θα ψαλεί η Παράκληση ενώπιον της εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Οδηγήτριας της Κυθρέας.

Τον πανηγυρικό της εορτής θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος των «Χύτρων» κ. Μιχάλης Σαλαφώρης.

Την επομένη, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό.

Των Ακολουθιών θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων