25/10/2022 25/10/2022 Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα και ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Στο πλαίσιο μίας στενής και διαχρονικής σχέσης ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα επισκέφθηκε το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’ προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για την κατάσταση υγείας του. Εξερχόμενος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα ανέφερε στους δημοσιογράφους,...
25 Οκτωβρίου, 2022 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2022 - 14:43

Τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου επισκέφθηκαν Πατριάρχης Αντιοχείας και Υπουργός Υγείας

Διαδώστε:
Τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου επισκέφθηκαν Πατριάρχης Αντιοχείας και Υπουργός Υγείας

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα και ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Στο πλαίσιο μίας στενής και διαχρονικής σχέσης ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα επισκέφθηκε το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’ προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για την κατάσταση υγείας του.

Εξερχόμενος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα ανέφερε στους δημοσιογράφους, «καλωσορίζω στην Κύπρο τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη, μαζί τον είδαμε, έχω μιλήσει με τον Μακαριώτατο του ευχήθηκα δύναμη, αντιμετωπίζει την διαδικασία με πίστη και κουράγιο».

«Μας ανέφερε ότι είναι δυνατός και χάρηκε που τον επισκεφθήκαμε», είπε ο Υπουργός Υγείας.

Σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης σημείωσε ότι, «είμασταν πολύ κοντά με τον Αρχιεπίσκοπο. Ήταν πάντα πολύ κοντά μας και ο ίδιος και η εκκλησία της Κύπρου. Ιστορικές οι σχέσεις μας και μεγάλη η αγάπη, γι’ αυτό και εγώ ήρθα αμέσως να τον δω μόλις έμαθα ότι είναι σε δύσκολη θέση στην υγεία του. Μας καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να μιλάει και πολύ. Είναι ένας αγαπητός άνθρωπος που έδειχνε την αγάπη του πάντα. Η πίστη του είναι δυνατή και ο Θεός μαζί του».

Φωτογραφία: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

Νέα ενημέρωση για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων