05/12/2022 05/12/2022 Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, Λευκωσίας συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση για να τιμήσει την μνήμη του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου του Β΄. Γνωρίζοντας το όραμα και την έγνοια του μακαριστού Αρχιεπισκόπου για την Θεολογική Σχολή της Εκκλησίας της Κύπρου, τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής ομόφωνα αποφάσισαν να καθιερώσουν Ετήσιο ειδικό βραβείο ...
05 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2022 - 14:41

Βραβείο στη μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄ από την Παναγία Φανερωμένη Λευκωσίας

Διαδώστε:
Βραβείο στη μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄ από την Παναγία Φανερωμένη Λευκωσίας

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, Λευκωσίας συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση για να τιμήσει την μνήμη του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου του Β΄.

Γνωρίζοντας το όραμα και την έγνοια του μακαριστού Αρχιεπισκόπου για την Θεολογική Σχολή της Εκκλησίας της Κύπρου, τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής ομόφωνα αποφάσισαν να καθιερώσουν Ετήσιο ειδικό βραβείο  Χιλίων Ευρώ (€1.000), το οποίο να καταβάλλεται στον εκάστοτε αριστούχο απόφοιτο φοιτητή του πρώτου έτους της  φοίτησης στην Σχολή.

Το βραβείο θα φέρει την ονομασία «ΕΤΗΣΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ Κ. Κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΟΥ Β΄».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων