18/12/2018 18/12/2018 Την ανησυχία του για την κατάσταση στην Ουκρανία, εκφράζει με επιστολή ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας, Μητροπολίτης Βαρσοβίας κ.κ. Σάββας, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον Μητροπολίτη Κιέβου της Ουκρανικής Εκκλησίας που πρόσκειται στο Πατριαρχείο Μόσχας, κ.κ. Ονούφριο. Στο μήνυμά του, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Σάββας υπενθυμίζει την απόφαση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας με...
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2018 - 11:57

Ανήσυχος για την κατάσταση στην Ουκρανία ο Μητρ. Βαρσοβίας

Διαδώστε:
Ανήσυχος για την κατάσταση στην Ουκρανία ο Μητρ. Βαρσοβίας

Την ανησυχία του για την κατάσταση στην Ουκρανία, εκφράζει με επιστολή ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας, Μητροπολίτης Βαρσοβίας κ.κ. Σάββας, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον Μητροπολίτη Κιέβου της Ουκρανικής Εκκλησίας που πρόσκειται στο Πατριαρχείο Μόσχας, κ.κ. Ονούφριο.

Στο μήνυμά του, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Σάββας υπενθυμίζει την απόφαση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας με ημερομηνία 9 Μαΐου 2018, που απευθύνεται προς όλες τις τοπικές Ορθόδοξες Εκκλησίες.

“Τώρα βλέπουμε τι συνέβη. Ανησυχούμε γι ‘αυτό. Η ζωή της Εκκλησίας και η πίστη ενός ατόμου δεν είναι αστεία », σημειώνει.

 

Read More

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων