11/01/2019 11/01/2019 Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι και κάλαντα εψάλλησαν  από χορωδίες της χώρας κατά την εορταστική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Μαρίας της Μαγδαληνής στην Βαρσοβία. Την συναυλία παρακολούθησε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Πολωνίας, Μητροπολίτης Βαρσοβίας κ. Σάββας, Ιεράρχες από την χώρα αλλά και χώρες του Εξωτερικού, μέλη της κυβέρνησης, εξωτερικό, εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος, Ευρωβουλευτές...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 11:40

Συναυλία στον Μητροπολιτικό Ναό της Βαρσοβίας

Διαδώστε:
Συναυλία στον Μητροπολιτικό Ναό της Βαρσοβίας

Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι και κάλαντα εψάλλησαν  από χορωδίες της χώρας κατά την εορταστική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Μαρίας της Μαγδαληνής στην Βαρσοβία. Την συναυλία παρακολούθησε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Πολωνίας, Μητροπολίτης Βαρσοβίας κ. Σάββας, Ιεράρχες από την χώρα αλλά και χώρες του Εξωτερικού, μέλη της κυβέρνησης, εξωτερικό, εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος, Ευρωβουλευτές και δεκάδες πιστών.

Κάλαντα εψάλλησαν στα Πολωνικά, Ουκρανικά, Λευκορωσικά και Σερβικά

Στο τέλος της συναυλίας ο Μητροπολίτης Σάββας μίλησε για το σημαντικό μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου και ευχήθηκε για το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων