20/02/2024 20/02/2024 Με αφορμή την 100η επέτειο από την αυτοκεφαλία της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας, η Μητρόπολη Βαρσοβίας διοργανώνει παν-πολωνικό διαγωνισμό τέχνης. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευλογία του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα. Στόχος είναι μαθητές, δάσκαλοι και γονείς να μάθουν για την ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πολωνία στις αρχές του 20ου...
20 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024 - 15:23

Διαγωνισμός για την 100η επέτειο από την αυτοκεφαλία της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας

Διαδώστε:
Διαγωνισμός για την 100η επέτειο από την αυτοκεφαλία της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας

Με αφορμή την 100η επέτειο από την αυτοκεφαλία της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας, η Μητρόπολη Βαρσοβίας διοργανώνει παν-πολωνικό διαγωνισμό τέχνης. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευλογία του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα.

Στόχος είναι μαθητές, δάσκαλοι και γονείς να μάθουν για την ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πολωνία στις αρχές του 20ου και 21ου αιώνα, και οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, λαμβάνοντας υπόψη τις ιστορικές, διοικητικές, κοινωνικές και πνευματικές, πολιτιστικές πτυχές της αυτοκεφαλίας της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης: και σε κατηχητές.

Η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση του διαγωνισμού είναι:

π. Dr. Andrzej Lewczak – [email protected]

π. Dr. Andrzej Baczyński – [email protected]

Bogdan Kuźmiuk, MA – [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ, ΕΔΩ, και ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων