23/10/2020 23/10/2020 Την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Βαρσοβία, της οποίας η ανοικοδόμηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας, κ. Σάββας, προκειμένου να δει ιδίοις όμμασι πώς πάνε τα έργα στον ναό. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ολοκληρώθηκαν οι αγιογραφίες στον ανατολικό τοίχο του ναού. Τοποθετήθηκε πέτρινο δάπεδο και ολοκληρώθηκε η...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2020 - 10:16

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Βαρσοβίας στην Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Βαρσοβίας στην Αγία Σοφία

Την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Βαρσοβία, της οποίας η ανοικοδόμηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας, κ. Σάββας, προκειμένου να δει ιδίοις όμμασι πώς πάνε τα έργα στον ναό.

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ολοκληρώθηκαν οι αγιογραφίες στον ανατολικό τοίχο του ναού. Τοποθετήθηκε πέτρινο δάπεδο και ολοκληρώθηκε η αγιογράφηση στην πλευρική όψη του βωμού. Οι τρέχουσες εργασίες επικεντρώνονται στην ολοκλήρωση των εξωτερικών σκαλών του ναού.

Το γραφείο της Ιεράς Μητροπόλεως ευχαριστεί όλους εκείνους που κάνουν δωρεές στην Αγία Σοφία της Βαρσοβίας. Οι ιερείς της ενορίας της «Αγίας Σοφίας – Σοφίας του Θεού» προσεύχονται για όλους τους δωρητές!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων