18/08/2022 22/08/2022 Επίσκεψη στην Πολωνία πραγματοποιεί ο Μητροπολίτης Βίλνο και Λιθουανίας κ. Ιννοκέντιος κατόπιν πρόσκλησης του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα. του Νίκου Οικονόμου / ope.gr   Ο Μητροπολίτης κ. Ιννοκέντιος και η συνοδεία του έφτασαν στη Βαρσοβία το απόγευμα της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2022. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Προκαθήμενο της εν Πολωνία...
18 Αυγούστου, 2022 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2022 - 21:41

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Βίλνο και Λιθουανίας στην Πολωνία

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Βίλνο και Λιθουανίας στην Πολωνία

Επίσκεψη στην Πολωνία πραγματοποιεί ο Μητροπολίτης Βίλνο και Λιθουανίας κ. Ιννοκέντιος κατόπιν πρόσκλησης του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα.

  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

 

Ο Μητροπολίτης κ. Ιννοκέντιος και η συνοδεία του έφτασαν στη Βαρσοβία το απόγευμα της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2022. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Προκαθήμενο της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας με τον οποίο συζήτησε εκκλησιαστικά ζητήματα.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022, ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε το νεόδμητο Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας και το Ορθόδοξο κοιμητήριο στη Βαρσοβία. Το απόγευμα της Πέμπτης θα μεταβεί στη γυναικεία Ιερά Μονή Αγίων Μάρθας και Μαρίας στο Όρος Γκραμπάρκα προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς για τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος (με το παλαιό εορτολόγιο).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων