24/11/2023 24/11/2023 Την ετήσια τακτική συνεδρίαση τους πραγματοποίησαν οι Ορθόδοξοι Στρατιωτικοί Ιερείς του Πολωνικού Στρατού, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Βρότσλαβ και Στσέτσιν κ. Γεωργίου, Διευθυντού της Θρησκευτικής υπηρεσίας στρατού.  Μετά την τέλεση της ακολουθίας του αγιασμού στο παρεκκλήσιο του στρατοπέδου όπου εδρεύει η έδρα της Θρησκευτικής υπηρεσίας, ξεκίνησαν οι εργασίες της συνεδρίασης, με τη συζήτηση να...
24 Νοεμβρίου, 2023 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 9:48

Ετήσια συνεδρίαση Ορθοδόξων Στρατιωτικών Ιερέων του Πολωνικού Στρατού

Διαδώστε:
Ετήσια συνεδρίαση Ορθοδόξων Στρατιωτικών Ιερέων του Πολωνικού Στρατού

Την ετήσια τακτική συνεδρίαση τους πραγματοποίησαν οι Ορθόδοξοι Στρατιωτικοί Ιερείς του Πολωνικού Στρατού, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Βρότσλαβ και Στσέτσιν κ. Γεωργίου, Διευθυντού της Θρησκευτικής υπηρεσίας στρατού. 

Μετά την τέλεση της ακολουθίας του αγιασμού στο παρεκκλήσιο του στρατοπέδου όπου εδρεύει η έδρα της Θρησκευτικής υπηρεσίας, ξεκίνησαν οι εργασίες της συνεδρίασης, με τη συζήτηση να αφορά ποιμαντικά ζητήματα στο στράτευμα.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τους στρατιωτικούς ιερείς για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην εκκλησία και την πατρίδα. Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε και τις δράσεις που αναμένεται να υλοποιήσει η Θρησκευτική υπηρεσία για το 2024.

Στη Θρησκευτική υπηρεσία του Πολωνικού Στρατού εντάσσονται και ιερείς οι οποίοι διακονούν στην Αστυνομία και την Συνοριοφυλακή.

Στο τέλος της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η ανάγνωση της απόφασης του Υπουργού Άμυνας για την προαγωγή στο βαθμό του Υπολοχαγού ενός εκ των στρατιωτικών ιερέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων