15/01/2024 15/01/2024 Ομάδα από την Αδελφότητα Ορθοδόξων Νέων στην Πολωνία, με επικεφαλής την πρόεδρο Gabriela Nowaszewska, έψαλλε τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης στη Βαρσοβία, την παραμονή της εορτής της Περιτομής του Κυρίου και του Μεγάλου Βασιλείου, με το παλαιό εορτολόγιο (1 Ιανουαρίου / 14 Ιανουαρίου). Τα κάλαντα...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 19:31

Η Αδελφότητα Ορθοδόξων Νέων στην Πολωνία έψαλλε τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Σάββα

Διαδώστε:
Η Αδελφότητα Ορθοδόξων Νέων στην Πολωνία έψαλλε τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Σάββα

Ομάδα από την Αδελφότητα Ορθοδόξων Νέων στην Πολωνία, με επικεφαλής την πρόεδρο Gabriela Nowaszewska, έψαλλε τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης στη Βαρσοβία, την παραμονή της εορτής της Περιτομής του Κυρίου και του Μεγάλου Βασιλείου, με το παλαιό εορτολόγιο (1 Ιανουαρίου / 14 Ιανουαρίου).

Τα κάλαντα συγκίνησαν τον Μακαριώτατο.

Η συνάντηση με μέλη της Αδελφότητας ήταν επίσης μια ευκαιρία να συζητήσουν με τον Μακαριώτατο για την τρέχουσα δραστηριότητα των νέων που συνδέονται με αυτήν την Αδελφότητα και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Πηγή: orthodox.pl- κείμενο και φωτογραφίες Jarosław Charkiewicz

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων