01/05/2019 01/05/2019 Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Τρίτη του Πάσχα στη περιοχή Bielsko Podlaski προεξάρχονοτος του Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα. “Η έλλειψη πειθαρχίας στην ευαισθητοποίηση ενός νέου ατόμου καθώς και η έλλειψη σταθερότητας στην εκπαίδευση οδηγεί στην αποσταθεροποίηση του συστήματος και του ατόμου. Ο Δυτικός πολιτισμός μιλάει για εκ νέου ευαγγελισμό και η Εκκλησία συνεχώς επαναλαμβάνει...
01 Μαΐου, 2019 - 12:04

“Η έλλειψη πειθαρχίας αποσταθεροποιεί το άτομο”

Διαδώστε:
“Η έλλειψη πειθαρχίας αποσταθεροποιεί το άτομο”

Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Τρίτη του Πάσχα στη περιοχή Bielsko Podlaski προεξάρχονοτος του Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα. “Η έλλειψη πειθαρχίας στην ευαισθητοποίηση ενός νέου ατόμου καθώς και η έλλειψη σταθερότητας στην εκπαίδευση οδηγεί στην αποσταθεροποίηση του συστήματος και του ατόμου. Ο Δυτικός πολιτισμός μιλάει για εκ νέου ευαγγελισμό και η Εκκλησία συνεχώς επαναλαμβάνει ότι οι ευαγγελικές αξίες είναι καθολικές και αμετάβλητες”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης κ. Σάββας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων