17/03/2022 17/03/2022 Στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων της Ορθόδοξης Κοινότητας φοιτητών της Βαρσοβίας, με τίτλο «Έλα να δεις», που έχει την ευλογία του Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση στο Ορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο της Βαρσοβίας. Συγκεκριμένα, στην πρώτη συνάντηση, αρχικά οι φοιτητές παρευρέθηκαν στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι των Αγ....
17 Μαρτίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2022 - 17:33

Η εν Πολωνία Εκκλησία αφουγκράζεται τα προβλήματα των φοιτητών

Διαδώστε:
Η εν Πολωνία Εκκλησία αφουγκράζεται τα προβλήματα των φοιτητών

Στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων της Ορθόδοξης Κοινότητας φοιτητών της Βαρσοβίας, με τίτλο «Έλα να δεις», που έχει την ευλογία του Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση στο Ορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο της Βαρσοβίας.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη συνάντηση, αρχικά οι φοιτητές παρευρέθηκαν στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι των Αγ. Κύριλλου και Μεθοδίου, και στη συνέχεια οι φοιτητές γνωρίστηκαν μεταξύ τους και ακολούθησε συζήτηση στο Ορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο.

Οι προσκεκλημένοι σε αυτήν την συνάντηση πραγματοποίησαν ομιλίες διάρκειας 15-20 λεπτών, μέσα από τις οποίες ο κάθε συμμετέχων είχε την ευκαιρία να κάνει ερωτήσεις, να σχολιάσει ή να θέσει άλλα σημαντικά θρησκευτικά ζητήματα, απόψεις κ.λπ.

Οι συνομιλίες κατά τις συναντήσεις, οι οποίες θα γίνονται κάθε Τετάρτη στις 6.00 μ.μ. στο Κέντρο Ορθόδοξου Πολιτισμού, θα αφορούν πνευματικά θέματα, αλλά και θέματα που αφορούν την ιστορία, τον καλό κινηματογράφο, τις συναυλίες, τις καλλιτεχνικές εκθέσεις και προσωπικότητες.

Σκοπός των συναντήσεων είναι να ακουστούν οι νέοι και να δοθεί στους φοιτητές η δυνατότητα να μιλήσουν για θέματα που τους απασχολούν.

Το θέμα της επόμενης συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου θα είναι «Ο θρύλος του μεγάλου Ιεροεξεταστή» του Φ. Ντοστογιέφσκι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων