21/07/2022 21/07/2022 Για ακόμη μία φορά εντός ολίγων εβδομάδων ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας προκειμένου να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών οι οποίες έχουν λάβει τον δρόμο της τελικής εκτέλεσής τους, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη.  Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από...
21 Ιουλίου, 2022 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2022 - 13:09

Ικανοποίηση για την πρόοδο των εργασιών στην Αγιά Σοφιά της Βαρσοβίας

Διαδώστε:
Ικανοποίηση για την πρόοδο των εργασιών στην Αγιά Σοφιά της Βαρσοβίας

Για ακόμη μία φορά εντός ολίγων εβδομάδων ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας προκειμένου να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών οι οποίες έχουν λάβει τον δρόμο της τελικής εκτέλεσής τους, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Εκκλησία της Πολωνίας οι εικονογραφική διακόσμηση του ναού συνεχίζεται ενώ ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του τέμπλου στο παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονα με την εικόνα πλέουν του Αγίου που εμπεριέχει και απότμημα ιερού λειψάνου του, να το κοσμεί.

Η Μητρόπολη Βαρσοβίας ευχαριστεί και πάλι όλους όσους κάνουν δωρεές στην Αγία Σοφία της πρωτεύουσας ενώ οι κληρικοί της ενορίας σε κάθε ακολουθία μνημονεύουν τα ονόματα των δωρητών.

Φωτογραφίες: www.orthodox.pl

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων