14/07/2019 14/07/2019 Τη ιερή μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου πανηγύρισαν στην Εκκλησίας της Πολωνίας. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το εσπέρας της εορτής με τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστατούντος του Πανιερ. Αρχιεπισκόπου Λούμπλιν και Χέλμ κ. Άβελ. Την κυριώνυμη ημέρα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανιερ. Αρχιεπισκόπου Λούμπλιν κ. Άβελ και τη συμμετοχή κληρικών της...
14 Ιουλίου, 2019 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2019 - 10:33

Λιτάνευση Ιεράς Εικόνας στην Επισκοπή Λούμπλιν

Διαδώστε:
Λιτάνευση Ιεράς Εικόνας στην Επισκοπή Λούμπλιν

Τη ιερή μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου πανηγύρισαν στην Εκκλησίας της Πολωνίας.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το εσπέρας της εορτής με τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστατούντος του Πανιερ. Αρχιεπισκόπου Λούμπλιν και Χέλμ κ. Άβελ.

Την κυριώνυμη ημέρα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανιερ. Αρχιεπισκόπου Λούμπλιν κ. Άβελ και τη συμμετοχή κληρικών της Επισκοπής, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων