27/09/2023 27/09/2023 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας  κ.κ. Σάββα, ξεκινούν από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους μαθήματα εκκλησιαστικής σλαβονικής γλώσσας στο Κέντρο Ορθοδόξου Πολιτισμού της Βαρσοβίας. Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους και σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με στόχο την κατανόηση των λειτουργικών κειμένων, την εκμάθηση της γραμματικής και...
27 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 16:35

Μαθήματα εκκλησιαστικής σλαβονικής γλώσσας στην Πολωνία

Διαδώστε:
Μαθήματα εκκλησιαστικής σλαβονικής γλώσσας στην Πολωνία

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας  κ.κ. Σάββα, ξεκινούν από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους μαθήματα εκκλησιαστικής σλαβονικής γλώσσας στο Κέντρο Ορθοδόξου Πολιτισμού της Βαρσοβίας.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους και σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με στόχο την κατανόηση των λειτουργικών κειμένων, την εκμάθηση της γραμματικής και του λεξιλογίου της εκκλησιαστικής σλαβονικής γλώσσας.

Το μάθημα είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο. Τα μαθήματα θα διεξάγονται από τον Ihumen Pantelejmon (Karczewski).

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. στο Ορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων