08/06/2023 08/06/2023 Ο Αρχιεπίσκοπος Πσέμυσλ και Γκορλίτσε κ. Παΐσιος έκανε χθες αυτοψία στις εργασίες ανέγερσης ενός νέου ξύλινου Ναού στο χωριό Γκουαντεσούβ (Gładyszów), στη Νότια Πολωνία. Ο Πανιερώτατος συνοδευόταν από τον ιερέα της τοπικής ενορίας π. Jaroslaw Grycz. Επί του παρόντος, οι εργασίες επικεντρώνονται στη συναρμολόγηση στον διαφόρων μερών για την τοποθέτηση της σκεπής, καθώς και κατασκευάζεται...
08 Ιουνίου, 2023 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2023 - 13:53

Νέα ξύλινη Εκκλησία κατασκευάζεται στη Νότια Πολωνία

Διαδώστε:
Νέα ξύλινη Εκκλησία κατασκευάζεται στη Νότια Πολωνία

Ο Αρχιεπίσκοπος Πσέμυσλ και Γκορλίτσε κ. Παΐσιος έκανε χθες αυτοψία στις εργασίες ανέγερσης ενός νέου ξύλινου Ναού στο χωριό Γκουαντεσούβ (Gładyszów), στη Νότια Πολωνία. Ο Πανιερώτατος συνοδευόταν από τον ιερέα της τοπικής ενορίας π. Jaroslaw Grycz.

Επί του παρόντος, οι εργασίες επικεντρώνονται στη συναρμολόγηση στον διαφόρων μερών για την τοποθέτηση της σκεπής, καθώς και κατασκευάζεται ο χώρος της αγίας τραπέζης.

Από τη μεριά του ο π. Jarosław Grycz ευχαρίστησε όλους για τις προσπάθεις που κατέλαβαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν για την ανεγερση του ναού, καθώς και για τις προσευχές των πιστών για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών.

Πληροφορίες για δωρεές ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων