01/10/2020 01/10/2020 Τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Πολωνία κ. Μιχαήλ Δαρατζίκη υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2020. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως οι σχέσεις των δύο χωρών και η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί σε αυτές....
01 Οκτωβρίου, 2020 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 - 17:07

Ο Έλληνας Πρέσβης στην Πολωνία στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας

Διαδώστε:
Ο Έλληνας Πρέσβης στην Πολωνία στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας

Τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Πολωνία κ. Μιχαήλ Δαρατζίκη υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως οι σχέσεις των δύο χωρών και η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί σε αυτές. Επιπλέον, στο επίκεντρο βρέθηκαν και ζητήματα που αφορούν τις Ορθόδοξες Εκκλησίες Ελλάδος και Πολωνίας.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στον Έλληνα Πρέσβη να έχει με την ευλογία του Θεού κάθε επιτυχία στο διπλωματικό έργο του.

 

 

 


Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων