09/04/2019 09/04/2019 Την Ιερά Ανδρώα Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σούπρασλ επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και Πάσης Πολωνίας κ. Σάββας, επ’ αφορμή του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Εκεί προσευχήθηκε μπροστά από την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και ξεναγήθηκε στην μονή όπου τελούνται εργασίας για την ανακατασκευή των τοιχογραφιών. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον Ηγούμενο της Ιεράς...
09 Απριλίου, 2019 - 8:42

Ο Μητρ. Βαρσοβίας στην Ιερά Μονή του Σούπρασλ

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Βαρσοβίας στην Ιερά Μονή του Σούπρασλ

Την Ιερά Ανδρώα Μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σούπρασλ επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και Πάσης Πολωνίας κ. Σάββας, επ’ αφορμή του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Εκεί προσευχήθηκε μπροστά από την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και ξεναγήθηκε στην μονή όπου τελούνται εργασίας για την ανακατασκευή των τοιχογραφιών.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής και τους Μοναχούς να έχουν την ευλογία του Θεού και εξέφρασε την ελπίδα για την επιτυχή ολοκλήρωση των επόμενων σταδίων της ανακατασκευής των τοιχογραφιών. Επί του παρόντος έχουν ολοκληρωθεί τρία στάδια ανακατασκευής των μεσαιωνικών τοιχογραφιών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων