10/07/2019 10/07/2019 Το πρώτο μυστήριο του Βαπτίσματος τελέστηκε στον υπό ανέγερση Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Βαρσοβίας. Το μυστήριο τέλεσε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας. Το νεοφώτιστο μωρό είναι τέκνο του επικεφαλής αρχιτέκτονα του ναού γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Προκαθήμενο της Πολωνικής Εκκλησίας. Στη σύντομη αναφορά του στο μυστήριο του...
10 Ιουλίου, 2019 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2019 - 18:35

Το πρώτο μυστήριο στον Καθεδρικό Ναό της Βαρσοβίας

Διαδώστε:
Το πρώτο μυστήριο στον Καθεδρικό Ναό της Βαρσοβίας

Το πρώτο μυστήριο του Βαπτίσματος τελέστηκε στον υπό ανέγερση Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Βαρσοβίας.

Το μυστήριο τέλεσε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας. Το νεοφώτιστο μωρό είναι τέκνο του επικεφαλής αρχιτέκτονα του ναού γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Προκαθήμενο της Πολωνικής Εκκλησίας.

Στη σύντομη αναφορά του στο μυστήριο του Βαπτίσματος ο Μακαριώτατος κ.κ. Σάββας τόνισε πως αποτελεί τη κορυφαία στιγμή για τη πνευματική ζωή του πιστού διότι με αυτό γίνεται μέλος της Εκκλησίας.

Αναφερόμενος στους γονείς τόνισε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να τελεί να βαπτίζει το παιδί του ανθρώπου που μοχθεί καθημερινά για την ανέγερση του Καθεδρικού Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων