22/08/2022 22/08/2022 Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 η επίσκεψη στην Πολωνία του Μητροπολίτη Βίλνο και Λιθουανίας κ. Ιννοκέντιου, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα. του Νίκου Οικονόμου / ope.gr   Κύριος σκοπός της επίσκεψης του Μητροπολίτη ήταν η συμμετοχή του στην εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (με...
22 Αυγούστου, 2022 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2022 - 21:43

Ο Μητροπολίτης Βίλνο και Λιθουανίας σε μοναστήρια της Πολωνίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βίλνο και Λιθουανίας σε μοναστήρια της Πολωνίας

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 η επίσκεψη στην Πολωνία του Μητροπολίτη Βίλνο και Λιθουανίας κ. Ιννοκέντιου, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα.

  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

 

Κύριος σκοπός της επίσκεψης του Μητροπολίτη ήταν η συμμετοχή του στην εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (με το παλαιό εορτολόγιο) στη γυναικεία Ιερά Μονή Αγίων Μάρθας και Μαρίας στο Όρος Γκραμπάρκα.

Επίσης, μετά την μεγάλη Δεσποτική εορτή ο Μητροπολίτης και η συνοδεία του επισκέφθηκαν το Ησυχαστήριο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης στο Ζαλεσάνι, το Ησυχαστήριο του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου στο Σάκι, το Ησυχαστήριο του Γενεσίου της Θεοτόκου στο Ζβιέρκι και την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σούπρασλ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσκεψη του Μητροπολίτη Βίλνο και Λιθουανίας στην Πολωνία

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων