20/06/2022 21/06/2022 Ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθόδοξης Αδελφότητας Νέων της Μητρόπολης Βαρσοβίας. Στη συνάντηση συμμετείχε ο π. Andrzej Żukowicki. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου, ο πρόεδρος της αδελφότητας Michał Kozłowski, αναφέρθηκε για τις έως σήμερα δραστηριότητες του διοικητικού συμβουλίου,...
20 Ιουνίου, 2022 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 0:19

Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας στο πλευρό των νέων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας στο πλευρό των νέων

Ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθόδοξης Αδελφότητας Νέων της Μητρόπολης Βαρσοβίας. Στη συνάντηση συμμετείχε ο π. Andrzej Żukowicki.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου, ο πρόεδρος της αδελφότητας Michał Kozłowski, αναφέρθηκε για τις έως σήμερα δραστηριότητες του διοικητικού συμβουλίου, ευχαριστώντας τον Μακαριώτατο για την υποστήριξη στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί. Στη συνέχεια ο ταμίας της αδελφότητας Aleksander Rogoz παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν οι επερχόμενες εκδηλώσεις της Αδελφότητας Ορθοδόξων Νέων στη Μητρόπολη Βαρσοβίας.

Ο Μακαριώτατος εισάκουσε με ενδιαφέρον τις προτεινόμενες λύσεις και τρόπους να έρθει η εκκλησία πιο κοντά στους νέους. Μάλιστα παρέθεσε μερικά παραδείγματα από τη δική του ζωή και την ιστορία της Εκκλησίας. Ακόμη, ενθάρρυνε τους νέους της αδελφότητας να παίρνουν πρωτοβουλίες με τόλμη και τους συμβούλεψε να λάβουν υπόψη τα επιτεύγματα και τις παραδόσεις της τοπικής Εκκλησίας.

Πηγή φωτογραφιών: Fr. Κριστόφ Σερεμέτα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων