19/09/2023 19/09/2023 Στην Πολωνία βρίσκεται ο Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου εν Κύπρο, όπου χθες, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα.  Ο Ιεράρχης της Σιωνίτιδος Εκκλησίας επισκέπτεται την Επισκοπή Λούμπλιν και Χελμ κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Άβελ προκειμένου να προεξάρχει...
19 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2023 - 9:34

Ο Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Πολωνίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Πολωνίας

Στην Πολωνία βρίσκεται ο Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου εν Κύπρο, όπου χθες, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα

Ο Ιεράρχης της Σιωνίτιδος Εκκλησίας επισκέπτεται την Επισκοπή Λούμπλιν και Χελμ κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Άβελ προκειμένου να προεξάρχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις με αφορμή την 800η επέτειο από την μεταφορά της έδρα της Επισκοπής από το Ουρούσκο στο Χελμ.

Κατά τη συνάντηση ο Μακαριώτατος κ.κ. Σάββας και ο Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος συζήτησαν τρέχοντα θέματα της εκκλησιαστικής επικαιρότητας ενώ εξέφρασαν τη χαρά τους για το γεγονός της συναντήσεως.

Παρέστη επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Λούμπλιν και Χελμ κ. Άβελ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων