15/03/2024 15/03/2024 Συλλυπητήριο μήνυμα προς την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας για την εκδημία του Πατριάρχη κυρού Νεοφύτου έστειλε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας.  “Σε σχέση με τον θάνατο του Πατριάρχη Νεοφύτου, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας Σάββας, απέστειλε συλλυπητήρια μηνύματα προς την Ιερά Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Βουλγαρίας και την...
15 Μαρτίου, 2024 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024 - 10:20

Ο Βαρσοβίας Σάββας για την εκδημία του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου

Διαδώστε:
Ο Βαρσοβίας Σάββας για την εκδημία του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου

Συλλυπητήριο μήνυμα προς την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας για την εκδημία του Πατριάρχη κυρού Νεοφύτου έστειλε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας. 

“Σε σχέση με τον θάνατο του Πατριάρχη Νεοφύτου, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας Σάββας, απέστειλε συλλυπητήρια μηνύματα προς την Ιερά Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Βουλγαρίας και την Μαργαρίτα Γκανέβα, Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Δημοκρατία της Πολωνίας, εκφράζοντας συλλυπητήρια στον λαό της Βουλγαρίας και εκφράζοντας τις προσευχές για την ψυχή του Μακαριωτάτου. Αιωνία του η μνήμη”, αναφέρει η ανακοίνωση της Εκκλησίας της Πολωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων