23/04/2019 23/04/2019 Το Πάσχα τιμούμε την Ανάσταση του Κυρίου, γιατί μέσα από τη Σταύρωση ήρθε χαρά για ολόκληρο τον κόσμο, ανοίγοντας τις πύλες του Παραδείσου” αναφέρει στο Πασχάλιο μήνυμά του το Ιερό Συμβούλιο των Επισκόπων της Εκκλησίας της Πολωνίας. “Παρά τις αντιξοότητες αυτού του κόσμου, ας είμαστε πιστοί στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Η πίστη μας βασίζεται στην ανάσταση...
23 Απριλίου, 2019 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2019 - 11:12

“Οι δυνάμεις του σκότους πολεμούν τον Θεό”

Διαδώστε:
“Οι δυνάμεις του σκότους πολεμούν τον Θεό”

Το Πάσχα τιμούμε την Ανάσταση του Κυρίου, γιατί μέσα από τη Σταύρωση ήρθε χαρά για ολόκληρο τον κόσμο, ανοίγοντας τις πύλες του Παραδείσου” αναφέρει στο Πασχάλιο μήνυμά του το Ιερό Συμβούλιο των Επισκόπων της Εκκλησίας της Πολωνίας.

“Παρά τις αντιξοότητες αυτού του κόσμου, ας είμαστε πιστοί στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Η πίστη μας βασίζεται στην ανάσταση του Κυρίου εκ νεκρών. Μα διδάσκει να τηρούμε την ιερή πίστη και αγάπη για τους Ορθόδοξους προγόνους μας, να διατηρούμε την προσήλωσή μας στην οικογενειακή ζωή, τον αμοιβαίο σεβασμό και την αδελφική αγάπη, και να βοηθούμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο” αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

“Στη σύγχρονη εποχή, το σύμπαν και η ανθρωπότητα αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερο δοκιμές και δυσκολίες. Οι δυνάμεις του σκότους δεν σταματούν να πολεμούν  τον Θεό και τη διδασκαλία του Ευαγγελίου. Εντείνεται η αδιαφορία για τις πνευματικές αξίες που για αιώνες αποτελούν τη βάση της Ορθοδόξου κοσμοθεωρίας και προσέγγισης στη ζωή”

“Αδελφοί και Αδελφές! Φέτος, γιορτάζουμε την 80η επέτειο από την έναρξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου τον Σεπτέμβριο του 1939. Αυτός ο πόλεμος κατέστρεψε τη χώρα μας και την Ορθόδοξη Εκκλησία στα θεμέλιά της. Περίπου 6 εκατομμύρια Πολωνοί πολίτες σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων πολλών Ορθοδόξων”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων