15/12/2019 15/12/2019 Με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας των Ορθοδόξων Νεολαιών της Επισκοπής Βαρσοβίας και Μπιέλσκ συναντήθηκε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα νέα μέλη συστήθηκαν στον Μακαριώτατο και συζητήθηκαν τα άμεσα σχέδια και οι στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου για τους...
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2019 - 20:16

Οι νεολαίοι της Βαρσοβίας και Μπιέλσκ στον Μακαριώτατο

Διαδώστε:
Οι νεολαίοι της Βαρσοβίας και Μπιέλσκ στον Μακαριώτατο

Με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας των Ορθοδόξων Νεολαιών της Επισκοπής Βαρσοβίας και Μπιέλσκ συναντήθηκε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββας το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα νέα μέλη συστήθηκαν στον Μακαριώτατο και συζητήθηκαν τα άμεσα σχέδια και οι στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου για τους επόμενους μήνες.

Από την πλευρά του, ο Μακαριώτατος έδωσε την ευλογία του στο νέο Δ.Σ. και προσέφερε πολύτιμη πνευματική καθοδήγηση τονίζοντας το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της Αδελφότητας καθώς επίσης και τις παραδοσιακές αξίες που την διέπουν προερχόμενες από την ιστορία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Πολωνίας να επισημαίνει ότι κάθε μαθητής του Χριστού οφείλει πάντα να σκέφτεται θετικά και να έχει βαθιά πίστη στον Θεό, διότι ο Θεός είναι η αντίστασή μας και τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς το θέλημα Του.

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων