08/04/2019 08/04/2019 Η Αδελφότητα της Ορθόδοξης Νεολαίας της Εκκλησίας της Πολωνίας στο Siemiatycze διοργάνωσε εκστρατεία για την συγκέντρωση τροφίμων, με την υποστήριξη τριών πολυκαταστημάτων της πόλης. Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οι νέοι ήταν στα καταστήματα και ενθάρρυναν τους καταναλωτές να συμμετέχουν σε αυτή την ευγενή δράση. Όπως γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της Πολωνικής Ορθόδοξης...
08 Απριλίου, 2019 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2019 - 9:57

Οι Ορθόδοξοι νέοι της Πολωνίας συγκεντρώνουν τρόφιμα

Διαδώστε:
Οι Ορθόδοξοι νέοι της Πολωνίας συγκεντρώνουν τρόφιμα

Η Αδελφότητα της Ορθόδοξης Νεολαίας της Εκκλησίας της Πολωνίας στο Siemiatycze διοργάνωσε εκστρατεία για την συγκέντρωση τροφίμων, με την υποστήριξη τριών πολυκαταστημάτων της πόλης.

Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οι νέοι ήταν στα καταστήματα και ενθάρρυναν τους καταναλωτές να συμμετέχουν σε αυτή την ευγενή δράση.

Όπως γράφει η επίσημη ιστοσελίδα της Πολωνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των νέων και συγκέντρωσαν περισσότερα από 400 κιλά τροφίμων.

Τα τρόφιμα θα παραδοθούν στις οικογένειες με τις περισσότερες ανάγκες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων