28/07/2022 28/07/2022 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 22ο σεμινάριο χοραρχών και ιεροψαλτών το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Ονουφρίου στη Jabłeczna της Πολωνίας.  Στη φετινή συνάντηση συμμετείχαν περισσότεροι από πενήντα διευθυντές χορωδιών από Επισκοπές της Εκκλησίας της Πολωνίας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με την εκκλησιαστική μουσική. Στο σεμινάριο...
28 Ιουλίου, 2022 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2022 - 14:58

Ολοκληρώθηκε το 22ο σεμινάριο χοραρχών στην Πολωνία

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε το 22ο σεμινάριο χοραρχών στην Πολωνία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 22ο σεμινάριο χοραρχών και ιεροψαλτών το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Ονουφρίου στη Jabłeczna της Πολωνίας. 

Στη φετινή συνάντηση συμμετείχαν περισσότεροι από πενήντα διευθυντές χορωδιών από Επισκοπές της Εκκλησίας της Πολωνίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με την εκκλησιαστική μουσική.

Στο σεμινάριο υπήρχαν, επίσης, πρακτικά μαθήματα κατά τα οποία οι συγκεντρωμένοι ερμήνευσαν τραγούδια αλλά και εκκλησιαστικούς ύμνους ενώ παράλληλα λάμβαναν πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη βελτίωση στις μουσικές που εκτελούσαν.

Μαζί με τις εμπειρίες γύρω από την εκκλησιαστική μουσική τέχνη που μοιράστηκαν όσοι συμμετείχαν βίωσαν στους χώρου της μονής και την λειτουργική ζωή καθώς έψαλλαν στις ιερές ακολουθίες που τελέστηκαν τις ημέρες διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Παραδοσιακά, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μια σύντομη ερμηνεία νέων τραγουδιών που συνέθεσαν οι ίδιοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων