16/01/2024 16/01/2024 Στο αμφιθέατρο της Όπερας και της Φιλαρμονικής “Podlaska” στο Μπιαλιστόκ, πραγματοποιήθηκε, στις 12 Ιανουαρίου, η δεύτερη από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες με Ορθόδοξα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα που διοργάνωσε για 42η φορά η Επαρχία Μπιαλίστοκ και Γκδάνσκ. Στο τέλος της συναυλίας μίλησε ο Πανιερώτατος Αρχιεπίσκοπος Μπιαλίστοκ και Γκδάνσκ κ. Ιάκωβος. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τους μαέστρους και τους...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 18:10

Πολωνία: Η 42η συναυλία με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στην Επαρχία Μπιαλίστοκ και Γκδάνσκ

Διαδώστε:
Πολωνία: Η 42η συναυλία με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στην Επαρχία Μπιαλίστοκ και Γκδάνσκ

Στο αμφιθέατρο της Όπερας και της Φιλαρμονικής “Podlaska” στο Μπιαλιστόκ, πραγματοποιήθηκε, στις 12 Ιανουαρίου, η δεύτερη από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες με Ορθόδοξα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα που διοργάνωσε για 42η φορά η Επαρχία Μπιαλίστοκ και Γκδάνσκ.

Στο τέλος της συναυλίας μίλησε ο Πανιερώτατος Αρχιεπίσκοπος Μπιαλίστοκ και Γκδάνσκ κ. Ιάκωβος. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τους μαέστρους και τους χορωδούς για τη συμμετοχή τους στη συναυλία.

Τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Μπιέλσκ κ. Γρηγόριος, ο Επίσκοπος Σούπρασλ κ. Ανδρέας, ο Βοεβόδας του Podlaskie Jacek Brzoodeskie Marzodeskie, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Łukasz Prokorym, αντιπρόεδροι του δήμου Μπιαλιστόκ, δήμαρχοι και αρχηγοί κοινοτήτων, εκπρόσωποι ένστολων από τα Σώματα Ασφαλείας, εκπρόσωποι υπηρεσιών υγείας , διευθυντές νοσοκομείων, πρυτάνεις Πανεπιστημίων, επίτιμοι πρόξενοι και επιχειρηματίες.

Η συγκεκριμένη συναυλία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ορθόδοξη Επαρχία Μπιαλίστοκ και Γκδάνσκ, και φέτος συγχρηματοδοτήθηκε από τον δήμο Μπιαλιστόκ και το Podlaskie Voivodeship.

 

 

Πηγή: orthodox.pl (protodiakon Wiaczesław Perek)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων