04/04/2023 04/04/2023 Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Απελευθερωμένος μέσα από τη λογοτεχνία» που διεξάγει η Ορθόδοξη Υπηρεσία Φυλακών μεταφέρθηκαν σε 80 σωφρονιστικά καταστήματα η Βίβλος, προσευχητάρια, λειτουργικά αναγνώσματα στα πολωνικά, ουκρανικά, γεωργιανά και ρουμανικά. Συνολικά, δωρίστηκαν περισσότερα από 1.000 αντίτυπα. Κύριος στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η υποστήριξη της διαδικασίας της επανακοινωνικοποίησης των ατόμων σε κέντρα κράτησης. Η...
04 Απριλίου, 2023 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 10:55

Πολωνία: Η Αγία Γραφή και λειτουργικά αναγνώσματα σε 80 σωφρονιστικά καταστήματα

Διαδώστε:
Πολωνία: Η Αγία Γραφή και λειτουργικά αναγνώσματα σε 80 σωφρονιστικά καταστήματα

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Απελευθερωμένος μέσα από τη λογοτεχνία» που διεξάγει η Ορθόδοξη Υπηρεσία Φυλακών μεταφέρθηκαν σε 80 σωφρονιστικά καταστήματα η Βίβλος, προσευχητάρια, λειτουργικά αναγνώσματα στα πολωνικά, ουκρανικά, γεωργιανά και ρουμανικά. Συνολικά, δωρίστηκαν περισσότερα από 1.000 αντίτυπα.

Κύριος στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η υποστήριξη της διαδικασίας της επανακοινωνικοποίησης των ατόμων σε κέντρα κράτησης.

Η υποστήριξη με την παραπάνω μορφή είναι απαραίτητη στη διαδικασία αποτελεσματικής αντιμετώπισης του κοινωνικού αποκλεισμού των ατόμων που στερούνται την ελευθερία τους και κυρίως στην ηθική τους βελτίωση και αφομοίωση των κατάλληλων ηθικών αξιών.

Για αυτήν την εκστρατεία συνεργάστηκαν το Κέντρο Ορθόδοξου Πολιτισμού Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος στη Βαρσοβία, η Αδελφότητα του Συλλόγου του Αγίου Φωτός, ο Εκδοτικός Οίκος Bratczyk και το Ορθόδοξο Μητροπολιτικό Φιλανθρωπικό Κέντρο «Έλεος».

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από orthodox.pl (Prawosławne Duszpasterstwo Więzienne)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων