16/06/2022 16/06/2022 “Ορθοδοξία είναι να μαρτυράς την αλήθεια του Θεού σε έναν κόσμο που απομακρύνεται από τον Θεό”. Αυτό υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας στους πιστούς που συμμετείχαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου  στην περιοχή Krynoczka. Ο Μακαριώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε την επόμενη ημέρα του Αγίου Πνεύματος,...
16 Ιουνίου, 2022 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2022 - 11:14

Πολωνίας: “Ορθοδοξία είναι να μαρτυράς την αλήθεια του Θεού”

Διαδώστε:
Πολωνίας: “Ορθοδοξία είναι να μαρτυράς την αλήθεια του Θεού”

“Ορθοδοξία είναι να μαρτυράς την αλήθεια του Θεού σε έναν κόσμο που απομακρύνεται από τον Θεό”. Αυτό υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας στους πιστούς που συμμετείχαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου  στην περιοχή Krynoczka.

Ο Μακαριώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε την επόμενη ημέρα του Αγίου Πνεύματος, Τρίτη 14 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η λιτάνευση και αγιασμό στη φιάλη της ενορίας.

“Στην πηγή της χάρης του Θεού, στο Ζωντανό Νερό, οι άνθρωποι βρήκαν και βρίσκουν παρηγοριά”, τόνισε στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης κ.κ. Σάββας και πρόσθεσε: “Σπεύδουμε να δεχθούμε το δώρο που έδωσε ο Θεός στην Εκκλησία μας. Γιορτές όπως αυτή εδώ στην Krynoczka χρησιμεύουν για να ενισχύσουν την πίστη μας απέναντι στους πειρασμούς και το κακό που επικρατεί στον κόσμο. Ορθοδοξία είναι να μαρτυράς την αλήθεια του Θεού σε έναν κόσμο που απομακρύνεται από τον Θεό”, υπογράμμισε σημείο του κηρύγματός του και ευχήθηκε να είναι πλούσια τα ελέη του Αγίου Πνεύματος σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων