20/10/2023 20/10/2023 Την ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν στους Αγίους Τόπους μετά την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας εξέφρασε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας, καταδικάζοντας τις εχθροπραξίες.  Με δήλωσή του την οποία έκανε γνωστή η Υπηρεσία Τύπου της Εκκλησίας της Πολωνίας, ο Προκαθήμενος Αυτής, απευθύνει ικεσίες προς...
20 Οκτωβρίου, 2023 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 9:26

Πολωνίας Σάββας: Καταδικάζουμε τις εχθροπραξίες στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Πολωνίας Σάββας: Καταδικάζουμε τις εχθροπραξίες στους Αγίους Τόπους

Την ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν στους Αγίους Τόπους μετά την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας εξέφρασε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας, καταδικάζοντας τις εχθροπραξίες. 

Με δήλωσή του την οποία έκανε γνωστή η Υπηρεσία Τύπου της Εκκλησίας της Πολωνίας, ο Προκαθήμενος Αυτής, απευθύνει ικεσίες προς τον Ύψιστο και Παντοδύναμο Θεό να προσφέρει το έλεος του στους δοκιμαζόμενους Αγίους Τόπους και να επιφέρει την ειρήνη σε αυτή τη γη.

“Παρακαλούμε τον Κύριο όλης της δημιουργίας να δώσει ειρήνη στη γη όπου γεννήθηκε ο Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός και να χαρίσει ειρήνη και αλληλοσεβασμό σε όλους τους κατοίκους της περιοχής”, εύχεται.

“Υπενθυμίζοντας το κάλεσμα του Αποστόλου Παύλου «ει δυνατον, οσον το αφ’ υμων ειρηνευετε μετα παντων ανθρωπων» (Ρωμ. 12:18), κάνουμε έκκληση σε όλους όσοι μπορούν να επηρεάσουν την κατάσταση στην περιοχή να σταματήσουν τις καταστροφικές επιχειρήσεις. Ως μαθητές του Χριστού, είμαστε ενάντια σε όλες τις συγκρούσεις που έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ανθρώπων. Καταδικάζουμε σθεναρά τις εχθροπραξίες”, τονίζει.

“Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο τραύμα του πολέμου με τα θύματα της σύγκρουσης στους Αγίους Τόπους και ενώνουμε τον πόνο μας με αυτών των οικογενειών των νεκρών”, καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων