08/06/2022 08/06/2022 Τον ναό της Του Θεού Σοφίας, την Αγιά Σοφιά δηλαδή της Βαρσοβίας, επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας προκειμένου να δει την πρόοδο στις εργασίες καθώς ο ναός βρίσκεται στη φάση της αγιογράφησης.  Ο Προκαθήμενος της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας αφού πρώτα περιηγήθηκε στους χώρους του ναού και είδε τις τοιχογραφίες...
08 Ιουνίου, 2022 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2022 - 10:47

Στην Αγιά Σοφιά της Βαρσοβίας ο Μητροπολίτης Σάββας

Διαδώστε:
Στην Αγιά Σοφιά της Βαρσοβίας ο Μητροπολίτης Σάββας

Τον ναό της Του Θεού Σοφίας, την Αγιά Σοφιά δηλαδή της Βαρσοβίας, επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας προκειμένου να δει την πρόοδο στις εργασίες καθώς ο ναός βρίσκεται στη φάση της αγιογράφησης. 

Ο Προκαθήμενος της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας αφού πρώτα περιηγήθηκε στους χώρους του ναού και είδε τις τοιχογραφίες που ετοιμάζονται να τοποθετηθούν, ευχαρίστησε όσους συμβάλουν στο ναό ολοκληρωθούν όσο γίνεται αμεσότερα οι εργασίες ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε σε όσους συμβάλουν με τις δωρεές τους.

Το έργο αυτό αποτελεί ένα από τα προσωπικά οράματα του Μητροπολίτη κ.κ. Σάββα ενώ μετά τα εγκαίνια που τελέστηκαν το 2020, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, η λειτουργική ζωή στο ναό αναπτύσσεται σε κανονικούς ρυθμούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων