27/06/2023 27/06/2023 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας λόγω καρδιολογικό προβλήματος που αντιμετωπίζει. Την είδηση γνωστοποίησε η Εκκλησία της Πολωνίας με μία λιτή ανακοίνωση καλώντας τους πιστούς να προσευχηθούν για την ταχεία ανάρρωση της υγείας του Μακαριωτάτου. “Το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας ανακοινώνει ότι ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης...
27 Ιουνίου, 2023 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2023 - 10:34

Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας Σάββας

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας Σάββας

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας λόγω καρδιολογικό προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Την είδηση γνωστοποίησε η Εκκλησία της Πολωνίας με μία λιτή ανακοίνωση καλώντας τους πιστούς να προσευχηθούν για την ταχεία ανάρρωση της υγείας του Μακαριωτάτου.

“Το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας ανακοινώνει ότι ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββας, λόγω καρδιακών προβλημάτων, νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο. Σε σχέση με τα παραπάνω, παρακαλούνται οι πιστοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πολωνία και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Μακαριώτατο να προσευχηθούν για την ταχεία επιστροφή του Μητροπολίτη σε πλήρη δύναμη και υγεία”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Να αναφερθεί ότι ο Μακαριώτατος είχε νοσηλευθεί για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο και τον περασμένο χειμώνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων