11/06/2022 11/06/2022 Στο Ορθόδοξο Θεολογικό Σεμινάριο της Βαρσοβίας βρέθηκε χθες ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας προκειμένου να ευλογήσει την έναρξη των αποφοιτήριων εξετάσεων των σπουδαστών του 3ου έτους. Ο Μακαριώτατος μάλιστα εκτός από την ευλογία του προς τους σπουδαστές Προέδρευσε στην Επιτροπή Ορισμού των θεμάτων για το μάθημα της ερμηνείας της Παλαιάς Διαθήκης. Μετά...
11 Ιουνίου, 2022 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2022 - 12:42

Στο Ορθόδοξο Θεολογικό Σεμινάριο Βαρσοβίας ο Μητροπολίτης Σάββας

Διαδώστε:
Στο Ορθόδοξο Θεολογικό Σεμινάριο Βαρσοβίας ο Μητροπολίτης Σάββας

Στο Ορθόδοξο Θεολογικό Σεμινάριο της Βαρσοβίας βρέθηκε χθες ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας προκειμένου να ευλογήσει την έναρξη των αποφοιτήριων εξετάσεων των σπουδαστών του 3ου έτους.

Ο Μακαριώτατος μάλιστα εκτός από την ευλογία του προς τους σπουδαστές Προέδρευσε στην Επιτροπή Ορισμού των θεμάτων για το μάθημα της ερμηνείας της Παλαιάς Διαθήκης.

Μετά την εξέταση, ο Προκαθήμενος της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχαρίστησε τους διδάσκοντες για την προετοιμασία των φοιτητών και τους τελειόφοιτους για την προσπάθεια που κατέβαλαν στις σπουδές τους.

Η ιεραρχία υπενθύμισε ότι πρέπει να διδάσκεται σε όλη τη ζωή τους, αποκτώντας νέες γνώσεις και διευρύνοντας τους ορίζοντές . Τελειώνοντας ο Μητροπολίτης κ.κ. Σάββας ευχήθηκε στους μαθητές για τις περαιτέρω εξετάσεις καθώς και πολλές επιτυχίες στο επόμενο στάδιο της εκπαίδευσής τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων