02/01/2023 07/01/2023 Τα συλλυπητήριά του για την εκδημία του πρώην πάπα Βενέδικτου σε ηλικία 95 ετών, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας. Ο πρώην πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ εκοιμήθη στις 31 Δεκεμβρίου 2022, και η σορός του έχει τεθεί από σήμερα το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα στη βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Ο Μακαριώτατος στο συλλυπητήριο μήνυμά του...
02 Ιανουαρίου, 2023 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2023 - 3:07

Συλλυπητήρια Μητροπολίτη Βαρσοβίας για την εκδημία του πάπα Βενέδικτου

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Μητροπολίτη Βαρσοβίας για την εκδημία του πάπα Βενέδικτου

Τα συλλυπητήριά του για την εκδημία του πρώην πάπα Βενέδικτου σε ηλικία 95 ετών, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας.

Ο πρώην πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ εκοιμήθη στις 31 Δεκεμβρίου 2022, και η σορός του έχει τεθεί από σήμερα το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα στη βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Ο Μακαριώτατος στο συλλυπητήριο μήνυμά του αποκάλεσε τον πρώην πάπα “άνθρωπο με μεγάλη πίστη και πλήρως αφοσιωμένο στην Αλήθεια του Χριστού”.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Προκαθήμενοι Ορθοδόξων Εκκλησιών για το πάπα Βενέδικτο – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων