01/06/2019 01/06/2019 Συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης Βάουμπζιχ είχε ο εφημέριος της Ορθόδοξης ενορίας της πόλης. Αφορμή της συνάντησης στάθηκε η ανέγερση ναού στην πόλη. Συγκεκριμένα ο δήμος θα παραχωρήσει μια έκταση 2,5 στρεμμάτων περίπου προκειμένου να γίνει πράξη το σχέδιο του ναού. Για περίπου 20 χρόνια οι λατρευτικές ανάγκες των πιστών τελούνταν σε ένα παρεκκλήσι...
01 Ιουνίου, 2019 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2019 - 15:31

Συμφωνία για ανέγερση ναού στο Βάουμπζιχ

Διαδώστε:
Συμφωνία για ανέγερση ναού στο Βάουμπζιχ

Συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης Βάουμπζιχ είχε ο εφημέριος της Ορθόδοξης ενορίας της πόλης. Αφορμή της συνάντησης στάθηκε η ανέγερση ναού στην πόλη. Συγκεκριμένα ο δήμος θα παραχωρήσει μια έκταση 2,5 στρεμμάτων περίπου προκειμένου να γίνει πράξη το σχέδιο του ναού. Για περίπου 20 χρόνια οι λατρευτικές ανάγκες των πιστών τελούνταν σε ένα παρεκκλήσι δυσκολεύοντας με αυτό τον τρόπο την ομαλή λειτουργική ζωή και δράση της ενορίας. Πλέον όλοι ευελπιστούν πως με την ανέγερση του νέου ναού οι δυσκολίες των προηγούμενων ετών θα καμφθούν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων