20/09/2022 20/09/2022 Την ευκαιρία να ακούσει από κοντά την Σερβική Χορωδία είχε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας στο πλαίσιο της διεξαγωγής στην Πολωνική πρωτεύουσα  του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ “Hajnowskie Days of Orthodox Music”. Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρέσβης της Σερβίας στην Πολωνία, Νεμπόια Κόσουτιτς.  Στο τέλος της συναυλίας, ο Μακαριώτατος κ.κ. Σάββας ευχαρίστησε τη χορωδία...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 14:39

Συναυλία από την Σερβική Χορωδία στον Καθεδρικό Ναό Βαρσοβίας

Διαδώστε:
Συναυλία από την Σερβική Χορωδία στον Καθεδρικό Ναό Βαρσοβίας

Την ευκαιρία να ακούσει από κοντά την Σερβική Χορωδία είχε ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας στο πλαίσιο της διεξαγωγής στην Πολωνική πρωτεύουσα  του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ “Hajnowskie Days of Orthodox Music”.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρέσβης της Σερβίας στην Πολωνία, Νεμπόια Κόσουτιτς. 

Στο τέλος της συναυλίας, ο Μακαριώτατος κ.κ. Σάββας ευχαρίστησε τη χορωδία για την παρουσία της στο φεστιβάλ. Σε ανάμνηση της παράστασης στον Καθεδρικό Ναό της Βαρσοβίας, ο ιεράρχης παρέδωσε στον διευθυντή της χορωδίας μια εικόνα του Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.

Αναφερόμενος προς τους συγκεντρωμένους ο Προκαθήμενος της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας αναφέρθηκε στη μορφή της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, η οποία μετέφερε την είδηση ​​του της Ανάστασης του Χριστού. “Έτσι και η χορωδία, μέσω του τραγουδιού, φέρνει στον κόσμο το μήνυμα της ανάστασης του Χριστού”, σημείωσε.

Φωτογραφίες: www.orthodox.pl

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων