06/04/2019 06/04/2019 Σε συνεδρίαση συνήλθε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Πολωνίας. Στις συζητήσεις της ημερήσιας διάταξης συμπεριλήφθηκαν αρκετά από τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική εκκλησία της Πολωνίας, όσο και τον Ορθόδοξο κόσμο γενικά. Συγκεκριμένα συζητήθηκε για ακόμη μια φορά το ζήτημα της Ουκρανικής αυτοκεφαλίας με την Ιερά Σύνοδο να τονίζει ότι “η πολωνική εκκλησία συνεργάζεται...
06 Απριλίου, 2019 - 8:40

Συνεδρίασε η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Πολωνίας

Διαδώστε:
Συνεδρίασε η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Πολωνίας

Σε συνεδρίαση συνήλθε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Πολωνίας. Στις συζητήσεις της ημερήσιας διάταξης συμπεριλήφθηκαν αρκετά από τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική εκκλησία της Πολωνίας, όσο και τον Ορθόδοξο κόσμο γενικά. Συγκεκριμένα συζητήθηκε για ακόμη μια φορά το ζήτημα της Ουκρανικής αυτοκεφαλίας με την Ιερά Σύνοδο να τονίζει ότι “η πολωνική εκκλησία συνεργάζεται με άλλες τοπικές εκκλησίες για να ρυθμίσει την εκκλησιαστική ζωή στην Ουκρανία”.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε επίσης και η εκπροσώπηση της Εκκλησίας της Πολωνίας στη Διεθνή Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων που θα πραγματοποιηθεί στον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Κραϊόβα της Ρουμανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων