31/08/2019 31/08/2019 Για το θέμα της Ορθόδοξης κατήχησης στην Εκκλησία της Πολωνίας συζήτησαν σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου στην πόλη Χάινοβκα. Η κεντρική εισήγηση, η οποία εκφωνήθηκε από τον καθηγητή Γιάν Ζιένιου, είχε ως θέμα τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στους στόχους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το μάθημα μετά...
31 Αυγούστου, 2019 - 13:59

Συνέδριο για την Ορθόδοξη Κατήχηση στην Πολωνία

Διαδώστε:
Συνέδριο για την Ορθόδοξη Κατήχηση στην Πολωνία

Για το θέμα της Ορθόδοξης κατήχησης στην Εκκλησία της Πολωνίας συζήτησαν σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου στην πόλη Χάινοβκα.

Η κεντρική εισήγηση, η οποία εκφωνήθηκε από τον καθηγητή Γιάν Ζιένιου, είχε ως θέμα τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στους στόχους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το μάθημα μετά την επαναφορά του στα προγράμματα σπουδών των σχολείων της Πολωνίας.

Ακολούθησε η παρουσίαση στατιστικών στοιχείων για την παρακολούθηση του μαθήματος των θρησκευτικών από τους Πολωνούς μαθητές, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των ομιλητών και των ακροατών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων